Muster 2: Kalenteri

Tässä ohjeessa kerrotaan Muster 2 kalenterinäkymästä ja yleisimmistä kalenterin toiminnoista.

Tämä ohje neuvoo kalenterin näkymien, suodattimien ja varauksen etsimisen käytössä . Lue eteenpäin saadaksesi selkeät ohjeet jokaiselle vaiheelle.

Kalenterissa on valittavissa päivä- ja viikkonäkymä. Valittu näkymä näkyy sinisellä pohjalla. Päivänäkymässä tapahtumat näkyvät omissa sarakkeissaan.

Viikkonäkymässä kaikki toimenpiteet ja tapahtumat ovat samassa sarakkeessa. Kuluva päivä näkyy korostettuna tummalla pohjalla.

Kalenterissa näkyvät resurssit valitaan Resurssit-pudotusvalikosta. Resursseja pystyy hallinnoimaan Asemapäällikkö-, Toimistopäällikkö-, Ylläpitäjä- ja Asentaja-käyttöoikeuksilla.

Päivää pääsee vaihtamaan nuoli -painikkeiden avulla tai valitsemalla päivämäärän kalenterista. (Voit valita päivän näkymästä myös eri kuukaudelta, tässä näkymässä esim. 2. helmikuuta, ilman että kuukausi pitää vaihtaa ensin.)

Kuluvan päivän kalenterinäkymään pääsee palaamaan “Tänään”-painikkeella.

Kalenterin selitteet löytyvät Kalenteri-näkymän vasemmasta laidasta olevasta i-painikkeesta painamalla. Selitteet kertovat varauksen tilan, millä tavalla varaus on tehty ja minkälaista suoritetta varaus koskee.

Kalenterin aikajana näkyy sinisenä viivana kalenterissa ja päivittyy minuutin välein, näin on helpompaa seurata missä kohtaa päivää ollaan menossa. Lisäksi varauksien hahmottamista on helpoitettu suoritteiden värikoodeilla ja sillä, että katsastuksessa olevat varaukset näkyvät kalenterissa siihen saakka, kunnes ne ovat valmiita. Myös varausten tekokanavaa kuvaavat erilaiset ikonit ja ne näkyvät varauksen oikeassa laidassa.