Knowledge base

Muster 2: Myyntiraportti

Myyntiraportin hakuvalinnat Raportin tyyppi Muita hakukriteerejä Luo raportti Luo raportti: Luo uuden raportin sivulle valituilla tiedoilla.Lataa raportti: Lataa tiedot Microsoft Excel -tiedostona.Lataa myyntidata: Lataa myyntidatan CSV-tiedostona.

Muster 2: Katsastuksen työjono

Työjono-välilehdellä on listattuna ajoneuvot, jotka odottavat katsastusta. Klikkaamalla varauksen riviä avautuu lisätiedot kyseisestä katsastuksesta. Oikean laidan kuvakkeet kertovat nopeasti lisätietoa katsastuksesta. Ensimmäisellä ajoneuvolla on lisätietoja (i), jotka..

Muster 2: Katsastuksen suorittaminen

Kaikissa katsastuksen vaiheissa on mahdollista lisätä vika tai kuva katsastukseen sekä määrittää mobiilinäkymä/työpöytänäkymä käyttöön, määrittää ATJ-vikatila käyttöön/pois käytöstä, palauttaa katsastus työjonoon ja keskeyttää katsastus. Lisäksi..

Muster 2: Laitteet

Laitteet-näkymässä ylläpidetään aseman mittalaitteet. Huolella määritellyt mittalaitteet nopeuttavat katsastuksen tietojen syöttämistä järjestelmään. Mittalaitelistausta voi käyttää myös pitämään kirjaa siitä, mitä laitteita katsastusasemalla käytössä. Laitteille voi..

Muster 2: Myyntisaatavat

Myyntisaatavat -raportti listaa avoimet laskut valitun päivämäärän mukaan. Myyntisaatavat raportin käyttö Hakuehtoina raportilla voidaan käyttää päivämäärää, sanaa, asemaa ja yritystä. Avoimiksi laskuiksi listataan laskut jotka..

Muster 2: Useampi ajoneuvo samalle kuitille

Tässä ohjeessa neuvotaan kuinka voit ottaa vastaan useamman ajoneuvon samalle kuitille (esimerkiksi auto ja perävaunu). Useampi ajoneuvo lisätään samalle kuitille Lisää kuitille ajoneuvo -painikkeella. Valitse..

Muster 2: Resursointi

Resursoinnin avulla näet saatavilla olevat resurssit, kuten suoritteet ja palvelut ja niiden varaustilanteen valittuina ajankohtina. Tämä kalenteri auttaa yrityksiä ja asemia hallitsemaan resurssien käyttöä tehokkaasti,..

Muster 2: Hintaryhmät

Tällä sivulla voit määrittää käytössä olevat hintaryhmät sekä valita oletushintaryhmän. Oletushintaryhmää käytetään, jos ei ole erikseen määritelty mikä hintaryhmä on käytössä. Esimerkiksi aseman tiedoissa määriteltävä..

Muster 2: Kuntotarkastus

Kuntotarkastukset-näkymässä ylläpidetään asemalla käytössä olevat kuntotarkastukset. Kuntotarkastuksia voi lisätä ketjutasoiset toimistopäällikkö, ylläpitäjä ja asentaja -käyttäjäroolien käyttäjät. Kuntotarkastukset ovat käytössä koko ketjun asemilla. Kuntotarkastus-toiminnallisuudella voidaan: Kuntotarkastuslomakepohjien määritys Kuntotarkastuslomakepohjia..

Muster 2: Kerättävät tiedot

Kerättävät tiedot -näkymässä määritetään mitä tietoja yksityisasiakkailta halutaan kerätä nettiajanvarauksessa tai vastaanotossa. Kerättävät tiedot voidaan määrittää pakolliseksi tai ei pakolliseksi. Tietojen keräämisen asetukset voi määritellä erikseen sekä..