Muster 2: Myyntiraportti

Myyntiraportin hakuvalinnat Raportin tyyppi Muita hakukriteerejä Luo raportti Luo raportti: Luo uuden raportin sivulle valituilla tiedoilla.Lataa raportti: Lataa tiedot Microsoft Excel..

Muster 2: Katsastuksen työjono

Työjono-välilehdellä on listattuna ajoneuvot, jotka odottavat katsastusta. Klikkaamalla varauksen riviä avautuu lisätiedot kyseisestä katsastuksesta. Oikean laidan kuvakkeet kertovat nopeasti lisätietoa katsastuksesta. Ensimmäisellä..

Muster 2: Katsastuksen suorittaminen

Kaikissa katsastuksen vaiheissa on mahdollista lisätä vika tai kuva katsastukseen sekä määrittää mobiilinäkymä/työpöytänäkymä käyttöön, määrittää ATJ-vikatila käyttöön/pois käytöstä, palauttaa katsastus..

Muster 2: Laitteet

Laitteet-näkymässä ylläpidetään aseman mittalaitteet. Huolella määritellyt mittalaitteet nopeuttavat katsastuksen tietojen syöttämistä järjestelmään. Mittalaitelistausta voi käyttää myös pitämään kirjaa siitä, mitä..

Muster 2: Myyntisaatavat

Myyntisaatavat -raportti listaa avoimet laskut valitun päivämäärän mukaan. Myyntisaatavat raportin käyttö Hakuehtoina raportilla voidaan käyttää päivämäärää, sanaa, asemaa ja yritystä…

Muster 2: Useampi ajoneuvo samalle kuitille

Tässä ohjeessa neuvotaan kuinka voit ottaa vastaan useamman ajoneuvon samalle kuitille (esimerkiksi auto ja perävaunu). Useampi ajoneuvo lisätään samalle kuitille..

Muster 2: Resursointi

Resursoinnin avulla näet saatavilla olevat resurssit, kuten suoritteet ja palvelut ja niiden varaustilanteen valittuina ajankohtina. Tämä kalenteri auttaa yrityksiä ja..

Muster 2: Hintaryhmät

Tällä sivulla voit määrittää käytössä olevat hintaryhmät sekä valita oletushintaryhmän. Oletushintaryhmää käytetään, jos ei ole erikseen määritelty mikä hintaryhmä on..

Muster 2: Kuntotarkastus

Kuntotarkastukset-näkymässä ylläpidetään asemalla käytössä olevat kuntotarkastukset. Kuntotarkastuksia voi lisätä ketjutasoiset toimistopäällikkö, ylläpitäjä ja asentaja -käyttäjäroolien käyttäjät. Kuntotarkastukset ovat käytössä koko ketjun asemilla…

Muster 2: Kerättävät tiedot

Kerättävät tiedot -näkymässä määritetään mitä tietoja yksityisasiakkailta halutaan kerätä nettiajanvarauksessa tai vastaanotossa. Kerättävät tiedot voidaan määrittää pakolliseksi tai ei pakolliseksi. Tietojen..