Kassakirja

Kassakirja näyttää valitulta aikaväliltä aseman käteisliikenteen. Kirjaaja-valinnalla voidaan hakea tietyn käyttäjän tekemät merkinnät. Kassakirjaan voidaan lisätä myös aseman myynteihin liittymätön kassaliikenne omina tapahtuminaan.

Kassatapahtumien tyypit ovat:

  • Vaihtoraha = Käteisen lisääminen kassaan vaihtorahaksi.
  • Yösäilö = Kassasta ulos otettua rahaa talletusta varten.
  • Ulosmaksu = Kassasta ulos otettu raha.

Lisätty kassatapahtuma voidaan muokata, mitätöidä tai nähdä muokkaushistoria kolmen pisteen painikkeesta.

Kassakirjan saa Exceliin Luo raportti -painikkeella.

Tilisiirto-painikkeella voidaan yösäilö-tapahtumaan lisätä tieto tilille viennistä. Järjestelmä generoi viitteen automaattisesti. Viitenumero muodostuu seuraavasti: Päivämäärä, kustannuspaikka aseman myyntitiedoista ja kolmenumeroinen juokseva järjestysnumero. Tilisiirron tulosteella saajan tilinumerot ovat yrityksen tilinumerot.