Muster 2: Katsastusnäkymän linjat

Katsastuslinjojen määrittely

Katsastajan työkalu vaatii toimiakseen vähintään yhden katsastuslinjan. Katsastuslinjojen luominen ja asetusten muokkaaminen tapahtuu Hallinta-välilehden alta löytyvällä Katsastusnäkymän linjat -sivulla.

Valittavissa olevat mittarit -listauksessa näytetään Laitteet -sivulla määritellyt mittarit. Linjalla käytössä oleva mittari raahataan Linjalle valitut mittarit -laatikkoon. Mittarit järjestetään aseman todellista katsastuslinjaa vastaavaan järjestykseen.

Palvelu tukee myös testirata-tyyppisiä mittareita, jolloin arvot syötetään katsastaessa akseleittain.

Esimerkissä on käytetty ”Yhdistelmämittari”-nimistä mittaria, joka sisältää sekä jarrujen että iskunvaimentimien mittaukset. Tällaisella valinnalla jarrujen ja iskunvaimentimien mittaukset voidaan syöttää Musteriin lomittain, akseli kerrallaan. Ohje yhdistelmämittalaitteen lisäämiseen löytyy mittalaitteet-ohjeesta.