Muster 2: Nettiajanvaraus

Tässä ohjeessa neuvotaan kuinka saat nettiajanvarauksen käyttöön ja kuinka tehdä tarvittavat määritykset ennen käyttöönottoa.

Nettiajanvaraus on Musterin tarjoama lisäpalvelu. Jos haluat sen käyttöösi, ota yhteys esimerkiksi Muster-tukeen. Toiminnon päällekytkemisen jälkeen voit määrittää tarvittavat tiedot Hallinta-valikosta löytyvän Nettiajanvaraus-välilehden kautta.

Myös resursointiin täytyy muistaa aktivoida Varattavissa netissä? -valinta, jotta kyseiselle resurssille määritetyt suoriteryhmät näkyvät nettiajanvarauksessa.

Kun kalenterin ja nettiajanvarauksen määritykset on tehty voit siirtyä määrittelemään mitkä tuotteet on varattavissa ja/tai maksettavissa netistä.

Muster 2 -käyttöliittymässä voit itse määrittää mitkä suoritteet on varattavissa nettiajanvarauksen kautta. Määritys tehdään siis suoritekohtaisesti jokaiselle asemalle erikseen. Voit käyttää tässä myös massamuokkaus-ominaisuutta, jos asemia on paljon.

Varauksen tekeminen asiakkaan näkökulmasta

Ensin valitaan oikea asema.

Tämän jälkeen syötetään rekisteritunnus ja valitaan Palvelu / Suorite.

Sen jälkeen vuorossa on sopivan päivän ja kellonajan valinta.

Lopuksi täytetään omat tiedot ja valitaan maksutapa. Jos käytössä on kampanjakoodi, voi sen syöttää ja hakea tässä kohtaa, jotta maksu kirjautuu oikealla summalla.

Viimeisenä tulee yhteenveto varauksesta ja ilmoitus lähetetystä vahvistuksesta.

Musterissa tekeillä oleva varaus näkyy näin:

Vahvistettu varaus puolestaan näin: