Katsastuksen työjono

Työjono-välilehdellä on listattuna ajoneuvot, jotka odottavat katsastusta. Klikkaamalla varauksen riviä avautuu lisätiedot kyseisestä katsastuksesta. Oikean laidan kuvakkeet kertovat nopeasti lisätietoa katsastuksesta. Ensimmäisellä ajoneuvolla on lisätietoja (i), jotka näkee klikkaamalla varausriviä. Toinen ja kolmas ajoneuvo ovat nettiajanvarauksen kautta tulleita. Neljäntenä oleva ajoneuvo on tullut drive-in asiakkaana.

Välilehdet

Kesken

Katsastuksessa olevat ajoneuvot ja keskeytetyt katsastukset näytetään Kesken-välilehdellä.

Valmis

Tänään tehdyt katsastukset näytetään Valmis-välilehdellä.

Katsastuksen aloittaminen

Katsastus aloitetaan klikkaamalla nuolipainiketta.

Mikäli käyttäjätunnuksellasi on ATJ-tunnus, siirrytään suoraan katsastuksen suorittamiseen.

Yleiskäyttäjä on katsastaja-käyttäjä, jolla ei ole ATJ-tunnuksia. Tällä käyttäjällä kirjaudutaan järjestelmään, kun samalta tietokoneelta halutaan suorittaa katsastuksia usean katsastajan toimesta, jos esimerkiksi katsastushallissa on vain yksi tietokone, eikä tablet-laitteita ole käytössä. Tällöin katsastajien ei tarvitse aina kirjautua uudestaan järjestelmään, vaan katsastajan valinnan voi tehdä katsastuksen yhteydessä.

Yleiskäyttäjällä katsastuksen aloittamisen yhteydessä aukeaa ikkuna, josta valitaan käyttäjä, jolla kyseinen toimenpide suoritetaan. Listassa näkyy ne katsastajat ja ylläpitäjät, joille on määritelty ATJ-tunnukset. Käyttäjältä vaaditaan PIN-koodi ennen katsastukseen siirtymistä. Katsastajan voi tarvittaessa vaihtaa vielä myöhemmin katsastuksen yhteydessä. Yleiskäyttäjä näkee Katsastukset tänään (pvm) -näkymässä aina kaikki katsastukset.