Katsastusasemat

Katsastusasemat-näkymästä pääsee tarkastelemaan tarkemmin katsastusaseman tietoja.

Perustiedot

Perustiedot, osoitetiedot ja muut yhteystiedot

Perustiedoissa määritetään aseman perustiedot ja muut yhteystiedot. Aseman nimi sekä yhteystiedot siirtyvät tiedoista kuittien ja laskujen alatunnisteisiin. Osoitetiedot löytyy omalta välilehdeltä, jonne voi määritellä myös aseman julkisen nimen. Aseman julkinen nimi voidaan asettaa näkymään aseman julkisilla sivuilla, esimerkiksi nettiajanvarauksessa. Mikäli julkista nimeä ei ole asetettu, käytetään aseman nimeä joka on lisätty perustietoihin.

Kalenterin asetukset

Kalenterissa näytettävät tunnit -asetus määrittelee vastaanoton kalenterissa näkyvän aikavälin.

Kalenterin sarakkeet -kohdassa voit määritellä kalenterin sarakkeet, jotka helpottavat ajanvarausten ja aseman aikataulujen organisoimista.

Asemalla on oltava vähintään yksi kalenterin sarake. Voit nimetä sarakkeet itse, nimi näkyy vastaanoton kalenterissa sarakkeen otsikkona.

Nettiajanvaraus generoi automaattisesti oman sarakkeensa. Nettiajanvarauksen sarake voi olla aseman ainut sarake.

Muut asetukset

Valitse asemallesi käytettävä aikavyöhyke ja oletusyritys.

Tarkastuslomake voidaan tarvittaessa tulostaa myynnin yhteydessä automaattisesti. Tarkastuslomakkeen saa tulostettu ilman ajoneuvon tietoja myös aseman tietojen alalaidasta pdf-muotoisena.

Oletusjälkitarkastussuorite on arvo, jota ehdotetaan hylätyn katsastuksen jälkitarkastuksen hinnaksi.

Lisätietoja-kentän tiedot lisätään kuitilla ylätunnisteeseen, ja tarkastuskortilla alatunnisteeseen.

Aukioloajat-tekstikentän tiedot tulevat näkyviin nettiajanvarauksen aseman tietoihin.

Voit määrittää asemalle logon, joka näkyy palvelun käyttöliittymässä sekä tulosteilla. Parhaimman laadun logolle saat kun kuvatiedosto on vähintään 200 pikseliä korkea. Logoa ei voi lisäämisen jälkeen poistaa, mutta sen voi vaihtaa toiseen tarvittaessa.

Ajoneuvon mitat

Ajoneuvon mitat välilehdelle voit syöttää maksimiarvot kokonaispainolle, korkeudelle, leveydelle, raideleveydelle ja akselivälille.

Huomiot

Huomioiksi lisätään tekstit, jotka tulevat näkyviin info-painikkeesta aseman tiedoissa. Huomiot näkyvät ainoastaan aseman Muster-käyttäjille eikä esim. asiakkaille missään tilanteessa. Huomioilla voi viestittää muuttuneista käytännöista tai väliaikaisista järjestelyista päivittäisessä työssä.

Myyntitiedot

Asemalle valitaan käytössä olevat maksutavat. Käteinen, maksukortti ja lasku ovat aina käytössä asemalla, joten niitä ei voida poistaa käytöstä. Muita mahdollisia maksutapoja ovat verkkomaksu, tilisiirto, lahjakortti, ennakkomaksu, kuluttajalasku ja maksu jälkikäteen.

Huom! Muster 2 maksutavat käteisen, maksukortin ja laskun lisäksi lahjakortti, ennakkomaksu, kuluttajalasku, ei maksua ja verkkomaksu (ei integraatiota).

Huomaathan, että tilisiirto, lahjakortti, ennakkomaksu ja kuluttajalasku ovat merkintätapoja, jotka tulevat näkyviin myyntiraportille erillisinä maksutapoina. Näiden maksutapojen käyttämistä varten tulee kunkin aseman määritellä omat toimintatapansa.

Maksu jälkikäteen-maksutavalla maksetut myyntitapahtumat eivät nouse myyntiraportille, sillä myynti on keskeneräinen kunnes lopullinen maksutapa on valittu. Myyntitapahtuma tulee käydä viimeistelemässä hakemalla se Myyntitapahtumat-listauksesta ja valitsemalla Valitse maksutapa.

Lisäksi voidaan määritellä laskutusaineiston tiedot: kustannuspaikka, käteisen tili ja pohjakassa.

Katsastustodistuksen asiakastyytyväisyyskysely

Asemalle voi määrittää käyttöön asiakastyytyväisyyskyselyn. Sarakkeisiin täydennetään otsikko, kyselyn osoite ja halutessaan teksti suomeksi, ruotsiksi ja/tai englanniksi.

Katsastushinnat.fi

Asemalle voi määritellä käyttöön Katsastushinnat.fi -palvelun. Katsastushinnat.fi-palvelun integrointi on lisäpalvelu, jonka aktivoimiseksi päälle, tulee olla yhteydessä Muster-tukeen.

Lisätiedot verkkosivuilla

Musterin kautta on mahdollista lisätä sijaintiin tai hinnoitteluun liityviä lisätietoja. Lisäksi tällä sivulla voi määritellä mitä aseman palveluita on tarjolla, jotka näkyvät myös nettisivuilla.

Julkisen verkkosivun tiedot

Voidaan lisätä julkisen verkkosivun tietoja, kategorioita ja huomautuksia.